05 July 2010

semester baru..

Bismillahirrahmanirrahim..alhamdulillah,syukur ke hadrat Ilahi kerana masih dipanjangkan umur sehingga saat & detik ini..
hari ni bermulalah semester baru dengan berbekalkan azam baru pastinya..hmm..tapi permulaannya agak memenatkan..dengan urusan kolej dan sebagainya.

alhamdulillah, ana dapat kolej tetapi kolej lain.bukan kolej sebelum ni.dari kolej MAWAR berpindah ke DELIMA..jadi, memang agak penatla sebab terpaksa punggah barang2 yang ada kat kolej Mawar sebelum ni.walaupun kedudukan kolej nampak berdekatan,tapi penat jugak jalan..huhu.ni pun baru balik.tadi pergi mawar sebab nak ambik barang kat stor tapi x boleh pulak..terpaksalah pulang dengan perasaan hampa.huhu..tapi nak buat macam mana.kita hanya mampu merancang tetapi ALLAH yang tentukan.lepas ni jarang2 la nampaknya pergi Dataran Cendikia..

nanti pasti akan merindui suasana mawar..huhu.rindu sahabat2 surau mawar..kakak2 senior..huhu.ana sayang semua..insyaALLAH..setiap yang terjadi pasti ada hikmahnya..

dan sem ni paling banyak jam kredit..24 jam kredit(maximum)..kelas pun pack sangat..9 subjek.
pasti menjadi semester yang paling memenatkan dan sibuk.tambahan pulak bulan puasa sem ni..semoga ALLAH pemudahkan segala urusan kita..amin.

No comments:

:: Halwa Telinga ::